Lazer Markalama


 Lazer markalama


 Lazer markalama eylemini basit bir şekilde tanımlamak gerekirse bir çeşit oymacılık işlemi olarak nitelendirmek yeterli olacaktır. Lazer markalama sektörde yer alan en hızlı markalama işlemlerinden yalnızca bir tanesidir. Ayrıca işlem yapılacak olan malzemenin yapısal özelliklerine ve boyutuna göre hız oranını daha yüksek boyutlara çıkarmak için bazı farklı lazer kaynakları yada lazer makineleri kullanılabilir.

 Lazer Markalama Nasıl Yapılır?


 Lazer markalama işlemi lazer ışınları ile malzemelerin işaretlenmesi ve etiketlenmesi ile yapılır. Lazer markalama işleminin bazı belli başlı süreçleri vardır. Bu süreçler kazıma, koyulaştırma, tavlama, kaldırma ve köpükleme gibi çeşitli süreçler olarak birbirinden ayırt edilir. Ayrıca belirtmekte fayda var malzeme ve kalite gereksinimine bağlı olarak bahsi geçen bu işlemlerin her birinin avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır.

 Lazer Markalama Nerelerde Kullanılır?


 Lazer markalama işlemi pek çok materyal üzerinde kullanılmaktadır. Bunlardan biraz bahsetmek gerekirse; metal, ahşap, sert madenler, plastik ve benzeri gibi.
 Lazer markalama işlemi bir çok sektörde imalatçıların öncü tercihleri halini almıştır. Bunun temel nedeni ise lazer markalama işleminin uygulanmış olduğu materyale ayrı bir kalite katmasıdır. Lazer markalama teknolojisi yenilikleri ile hem zaman bakımından hemde fazla malzeme israfını tamamen ortadan kaldırması açısından maliyet oranını ciddi boyutlarda düşürmektedir.

 Kuruluşumuz Hakkında


 Firmamız olarak markalama işlemlerini yüksek kalitede ve sessiz bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Lazer ile yapılan markalama işlemlerinde her çeşitten harf, rakam, 2D kodlama, barkot, sembol ve logoların markalama işlemlerini büyük bir deneyim ve tecrübe ile kolaylıkla yapıyoruz. Kuruluşumuz olarak markalama teknolojimiz ile pek çok sektörde hizmet vermekteyiz. Otomotiv, kalıp, elektronik, medikal, makina, promosyon ve benzeri gibi bir çok sektör üzerinde oldukça hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet anlayışı sunmaktayız. Firmamız olarak yapmış olduğumuz bütün çalışmalarda ve müşteri ile olan ilişkilerimizde her zaman uzun vadeli iş birlikleri yapmanın ehemmiyetini biliyoruz. Bu nedenden ötürü gerçekleştirmiş olduğumuz tüm işlemlerde kalitenin yanı sıra her zaman önceliğimiz bizi tercih eden müşterilerimizin memnuniyeti olmuştur. Ve bu durumu her zaman korumak için gayret göstermekteyiz.